Hei!

Leppoisasti alkoi toinen kevätviikko työharjoittelussa. Tällä viikolla tehtiin monenlaista pientä ja välillä vaativampaakin hommaa:

- Maanantaina 20.4 kehystettiin papyruspiirrustuksia, mikä oli hyvin tarkkaa hommaa. Kyseessä ovat siis ihan oikeat epyptiläiset papyruspiirrustukset (aitoustodistus mukana). Nämä eivät toki ole tuhansia vuosia vanhoja. Alkuperäiset taustapaperit eivät sopineet papyruskääröjen kanssa yhteen tyylillisesti, joten minun piti leikata taustapaperit. Siisti työ tuli loppujen lopuksi! Tämän jälkeen tehtiin Puodin Facebook -postauksia ja tehtiin Google Keepiin työlistaa lopputyötäni varten. Lopputyöstä lisää tulevissa postauksissa.
- Tiistai 21.4 sekä torstai 23.4 meni teltan sivuseinien irrottelussa ja korjaamisessa. Kanakat olivat repeilleet sieltä täältä talven kuluessa. Kesällä ei ole ollut lähellekään yhtä kovia tuulia mitä nykyään talvella puhaltee. Teltta oli ensimmäistä talvea pystyssä. Teippiä meni 4-5 rullaa. Onneksi teippikauppa eli uusi Sale oli vain kävelymatkan päässä.


- Keskiviikon 22.4 työpäivä meni suurimman osan ajasta Youtube -videon tuunaamisessa ja postauksessa, sekä kuvanmuokkausohjelmien kanssa pähkäillessä. Pari, kolme tuntia vierähti, kunnes vihdoinkin selvisi, miten saada järkkärikameran pystykuvat näkymään pystykuvina nettikauppaohjelmassa. Kun ei kukaan muistanut, ongelma oli kerran ratkaistu. Mutta sen jälkeen nettikauppaohjelmasta on tullut monta päivitystä, siitäkö tämä johtuu? 

Kokemus opetti taas kerran, että pitäisi aina kirjoittaa tapahtumapäiväkirjaan muistiin, miten asia oli aiemmin ratkaistu!

- Perjantaina 24.4 paistettiin pullia ja asennettiin uusia softia tietokoneelle.  Aikeena oli myös kirjoittaa tämä blogiteksti valmiiksi, ja valmista tulikin. Lauantaina sitten taas Ingmanedun lopputyötä eteenpäin. Sopivia pukineita aihioiksi on jo löytynyt Puodin vaatevalikoimasta.

- Jenni -